Archa pro rodiny s dětmi, program za podpory Plzeňského kraje

27.03.2015, 10:16, Milan Šuba

Archa pro rodiny s dětmi

Za podpory Plzeňského kraje připlula i k vám Archa pro rodiny s dětmi. Našim cílem a snahou je provázet všechny rodiče, kteří potřebují podporu pro sebe a pro své děti nebo hledají odpovědi na své otázky související s rodičovstvím nebo s aktuální náročnou situací v rodině.


Každý rodič se do takové životní situace může dostat. Přichází náhle nebo pozvolným zhoršováním menších obtíží a mají nejrůznějších důvody. Taková období kladou na rodiče velké nároky, vyvolává v nich řadu otázek a nejistot.
Neví-li rodič najednou s výchovou kudy kam nebo se objeví problémy ve škole, potřebuje porozumět svému dítěti a najít si k němu ten pravý výchovný přístup. Potřebuje pochopit důvody, poznat potřeby dítěte a najít cestu k řešení. Při rozpadu partnerství mohou mít rodiče obavu, jak dítě prožívá celou situaci a zda budou vědět, jak mu pomoci ji nejlépe překonat. K pohodě rodiny nepřispívají také narušené vztahy, zdravotní omezení či výskyt závislostí všeho druhu. Velmi mladí rodiče mohou zažívat nejistoty v péči a rozvoji dětí i ve vedení domácnosti.
Možná se pouze potřebujete ujistit v tom, co děláte, načerpat podporu pro sebe nebo své dítě, ověřit si svůj názor, nasměrovat se, prodiskutovat co vás trápí s odborníkem nebo jen získat informace a přehled o možnostech řešení. Můžete využít služeb v jakékoli naší ambulanci (po předchozím objednání) nebo můžeme přijet za vámi. Vaše nejbližší pracoviště je na adrese Nuželická 60, 342 01 Sušice a kontaktovat nás můžete na 733 614 645 a archa.zapad@diakonie.cz. Projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a rozpočtu ČR. Díky tomu je pro rodiny s dětmi zdarma. Více na www.diakoniezapad.cz.
 

 
« Zpět


Diskuse: "Archa pro rodiny s dětmi, program za podpory Plzeňského kraje"
Datum: Jméno: Komentář:
- Žádné komentáře -
Přidat komentář | Zobrazit všechny komentáře